Partnerek

Ezen az oldalon azokat a Szolgáltatókat gyűjtőttem össze, akik munkáját személyesen is volt alkalmam megtapasztalni, így jó szívvel merem Őket ajánlani!

Ceremóniamester

Szombathy Nóra

A Nagybetűs Nap Nórával

Nóra az, aki élménnyé varázsolja a Nagybetűs Napotokat! Figyel minden apró részletre, szuperül tud reagálni a váratlan helyzetekre. Sőt három az egyben, mert nem csak ceremóniamesterként, hanem akár szertartásvezető, vagy esküvőszervezőként is Ő lehet a Ti emberetek! 

Videós

Dánél Csaba

@dnlphotography

Csabát egy dabasi esküvőn volt szerencsém megismerni. Az összhang azonnal megvolt emberileg és szakmailag is. Mindketten Sony kamerarendszerrel dolgozunk, ami a jó végeredmény alapja. 

Esküvői DJ

Pánczél Norbert

DreamVoice Rendezvénytechnika

Norbival több, mint 15 éve ismerjük egymást, és már akkor is a DJ pult mögött állt. Számtalan rendezvényen és esküvőn táncoltatta meg a résztvevőket. Profi hangosítással és látvány kellékekkel rendelkezik. Ilyen például a Just Dance, ami igazi siker a remek hangulathoz! 

Winkler Márk

Esküvői- és Rendezvény DJ

Márk „A Fantasztikus” hangulat felelős! 10 éves szakmai múltjával, óriási zenei repertoárjával azonnal ráérez mire is vágyik a körülötte lévő násznép. Ne hagyjátok ki honlapjának megtekintését, mert rengeteg show elemmel tud szolgálni, mint például a száraz jeges nyitótánc is.