Nóri & Gergő - Esküvői fotózás

Helyszín, időpont: Szarvas, 2021.09.18

A mai blog bejegyzésemben egy messzi-messzi városban repítelek el Benneteket! Nevezhetjük sokféleképpen ezt a helyet (legismertebb talán a történelmi Magyarország közepe), de szerintem  megérdemeli az Alföld Legromantikusabb helyének kitüntetett címet! Ez nem más, mint Szarvas, a Holt-Kőrös partján fekvő romantikus kis városka!

Augusztus közepe tájékán kapta Renátó a hírt, hogy szeptember 18-án Szarvason, a Napestigben Nóri & Gergő esküvője lesz. 

Nóri és Gergő 8 évvel ezelőtt ismerkedtek meg Szegeden, a Tisza partján. A szívüknek egy igen kedves helyén a Balatonnál, Szentantalfán volt a lánykérés. És, ha már vízparti helyszíneken voltak életüknek legfontosabb eseményei, akkor nem is lehetne máshol az esküvőjük, mint a Holt-Körös partjánál.

Elérkezett a várva várt nap. Renátóval reggel 7.30-kor Székesfehérvárról Szarvas felé vettük az irányt. Csak nem 3 óra alatt megérkeztünk. Még mielőtt a szertartás és lagzi helyszínére értünk volna a kreatív fotózás helyszíneit feltérképeztük.

Kicsivel 11.30 előtt megérkeztünk a Napestigbe. Gyors üdvözlés után elkezdte Renátó befotózni a vacsora helyszínét. Addig én segítettem a menyasszonynak az örömanyákkal együtt az utolsó dekorációs simításokat megoldani.

A szertartás 12.30-kor a Napestig stégén került megrendezésre, melyet a vendégek a partról csodálhattak! Ezt fotósként Renátó remek megoldásnak találta.

A szertartás egyik legszebb pillanataként az örömapákra való megemlékezést említeném. A pár 1-1 fehér lufit indított útjára a nagy világba!

Miután elkészültek a csoportképek és megvolt a csokor- és harisnyakötő dobás is, egy svédasztalos ebéd következett. Utána elmentünk a párral a kreatív fotókat elkészíteni. Le a kalappal mind a pár, mind a vendégek előtt, mert türelmesen kivárták a 1,5 órás kreatívkodást. A kreatív fotózás helyszínei a Bolza-kastély parkja és a mocsári ciprusoknál volt.

Visszaérkezésünkkor a lagzi helyszínén már rotyogott a bográcsban a marha pörkölt, indult a játék, az iszogatás és a buli.

Az ifjú férj igen tiltakozott a nyitó tánc ellen, mondván 35 perc gyakorlással nem lesz a parkett ördöge. De egy óvatlan pillanatban elkapta a menyasszonyt és megtáncoltatta őt a pult előtt! Gergőnek gratula, azt hiszem így kell SHOWT csinálni!

Topp 3 tényező, ami hozzájárult, hogy ez az esküvő ilyen csodás legyen:  

Top 3 tuti tipp:

Köszönjük a Párnak még egyszer, hogy Velük ünnepelhettünk! Nóri és Gergő sok boldogságot kívánunk!

Szolgáltatók:

UI: a bejegyzést írta Makovek Zsófia

És íme pár kép! 🙂