Rólam mondták

Slide

"Először a férjemmel úgy voltunk, hogy videóst mindenképpen szeretnénk, de valahogy a fotóshoz annyira nem ragaszkodtunk. Zsófit (Renátó felesége) már régebb óta ismertem, Ő ajánlotta nekünk Renátót. Már most lelőhetem a poént, hogy mennyire jól döntöttünk, hogy végül fotósunk is lett Renátó személyében! A végeredmény valami csoda lett! Legszívesebben az összes képet előhívatnánk hatalmas méretekben. Az esküvő alatt szinte láthatatlannak éreztem Renátót, de nem rossz értelemben. Féltem kicsit attól, hogy mennyire lesz zavaró, hogy valaki mindig ott van körülöttünk. De a képeket látván úgy megörültünk! Ez is le lett kapva, meg az is, milyen jó pillanat volt! És közben nem is rémlik, hogy akkor ott lett volna mellettünk. Szinte észrevétlenül örökítette meg a legszebb pillanatokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki fotóst szeretne valamilyen eseményre!"

Melinda & Máté

Családi Fotózás
Slide

Az esküvőn igent mondtam a Szerelmemnek. A képek láttán pedig "ez igen"-t mondtam a fotósnak. Tehetség, minőség, kitartás. Ha visszapörgethetném az időkerekét a MakovekArtot kérnénk meg, hogy tartson velünk. Köszönjük a munkádat Makovek Renátó !

Nóri & Gergő

Családi Fotózás
Slide

"Miután egy másik fotós által készített képeinkkel minőségileg sajnos nem voltunk megelégedve, így kutakodni kezdtem ki is lenne, aki lefotóz minket, akkor még a "pocaklakónkkal".
Végül rátaláltam Renátóra. Mi sem bizonyítja jobban,hogy megérte a hosszas keresgélés,hiszen azóta már háromszor jártunk nála családi fotózáson. Bármilyen ötletemet,kérésemet megvalósította, időt és energiát nem sajnálva. Bárhova mentünk fotózni, Ő előtte felmérte a terepet, hogy minden "flottul" menjen, és a végén mindig tökéletes, minőségi képek születtek.
Mind szakmailag, mind emberileg szívből ajánljuk Őt! 🙂 "

Viki és családja

Családi Fotózás
Slide

"Nagyon elégedett vagyok a képekkel, amit Renátó készített rólam, rólunk. Egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve a boudoiron sem, instrukciókkal segített nekem, hogyan pózoljak. Segített a ruhák összeválogatásában, valamint a helyszín kiválasztásában is. Páros fotózáson több helyszínen is voltunk, ami nekem nagyon tetszett, mert így sokfajta kép készült.
Emberileg is nagyon elégedett vagyok Renátóval, vendégorientált, kedves, segít a pózolásokban, valamint betartja az ígért határidőket!
Jó szívvel ajánlom őt, mint fotóst mindenkinek!"

Gina & Peti

Családi Fotózás
Slide

"Hosszú idő után eljutottunk családi fotózásra, régi ismeretségünknek köszönhetően Renátót választottuk nagy örömünkre! 4 éves kisfiúnk a fotózást végig élvezte, Renátó türelmes, időpont egyeztetésben abszolút rugalmas, munkáját tekintve igényes, felkészült fotós! Teljesen elégedettek voltunk az elkészült képekkel! Mindenkinek szívből ajánljuk!"

Pauer család

Családi Fotózás
Slide

"Renátóval egy projekt kapcsán találtuk meg egymást. Szerettem volna a kutyámról képeket, de nem volt konkrét elképzelésem. Renátó olyan ötlettel állt elő, amire nem tudtam nemet mondani. Rábeszélt, hogy én is álljak modellt a kutyám mellett. Kicsit féltem az elején, hiszen Pellegrin eléggé tart az emberektől, főleg a férfiaktól, de életem legjobb fotózása lett a végeredmény. Hihetetlen nagy türelemmel és hozzáértéssel dolgozott, amiért mai napig hálás vagyok neki, hiszen csodálatos képek készültek és Pellegrint se zökkentette ki egyszer sem a komfortzónájából. Emberileg is és szakmailag is az elsők közé sorolnám! Köszönjük Renátó!"

Pellegrin & Angéla

Családi Fotózás
previous arrow
next arrow

Ágota és Márk - Solymár