Melinda & Máté - Esküvői fotózás

Helyszín, időpont: Mór, 2021.08.27
Egyszer volt, hol nem volt két fiatal szerelmes, akik egy csodálatos helyen egybekötötték életüket. 
 
Na, de ne szaladjunk már is ennyire előre esküvői történetükben! 
 
Melinda és Máté  ismeretségünk révén szavazott Renátónak bizalmat esküvőjük fotózásában. Az esküvőt megelőzően a székesfehérvári Krém Cukrászdában találkozott Renátó a párral, ahol megbeszélték esküvőjük forgatókönyvét, egyéb információkat kért Tőlük a fotózás teljes gördülékenysége érdekében! 
 
Miért is olyan fontos az esküvő előtt egy találkozó?! A személyes találkozó mindig közelebb hozza egymáshoz a fotóst és a párt.Ilyenkor lehetősége nyílik a fotósnak már előre megfigyelni a pár egy-egy apró mozdulatát. Kötetlenül és időkorlát nélkül meg tudják beszélni milyen elképzeléseik vannak, hol szeretnék a kreatív fotózást megörökíteni, tanácsokkal tudja a fotós a párt ellátni.
 
Melinda és Máté kérése az volt, hogy már a készülődéstől legyen jelen Renátó, készítsen arról is pár fényképet. Majd megbeszélték, hogy a kreatív fotózást a szertartás után szeretnék, a ceremónia helyszínén. A ceremónia és a kreatív fotózás helyszíne nem más volt, mint Miklós Csabi Pezsgő Terasza és az azt körülvevő szőlőtőkék a Csóka-hegyen. A vendégek számát és a szolgáltatói kört tekintve egy baráti, családias hangulatú esküvőt szerveztek! 
 
Első hallomásra mikor megtudta Renátó, hogy nem lesz ceremónimester kicsit izgult, hogy minden flottul menjen, de Melinda és Máté, Miklós Csabi, a Videós és Ő, és nem utolsó sorban  a Vendégek egy szuper csapatként megoldottak mindent! 
 
Egyik különlegessége az esküvőnek, hogy Renátó nem csak egy “szimpla” lagzit fotózhatott, hanem a Vendégek számára külön programként egy pincetúrával egybekötött borkóstolást is megörökíthetett, ami fotósként igazi kihívást jelentett! Ugyebár a pince egy sötét, természetes fény nélküli hely, így a fényképezőgép fényeivel ügyesen játszania kellett! 

Topp 3 tényező, ami hozzájárult, hogy ez az esküvő ilyen csodás legyen:  

Köszönjük a Párnak még egyszer, hogy Velük ünnepelhettünk! Melinda és Máté sok boldogságot kívánunk!

Szolgáltatók:

UI: a bejegyzést írta Makovek Zsófia

És íme pár kép! 🙂