Laura & Laci - Jegyes fotózás

Helyszín, időpont: Vác Látó-hegy, 2022.05.21

Laura és Laci az Esküvőnk lesz Facebook csoportban talált Renátóra, mint esküvő fotósra. Ebben a bejegyzésben Laura és Laci jegyes fotózását fogjuk elmesélni! 

Lauráék jegyes fotózása igazából esküvő utáni jegyes fotózásként került megörökítésre, mert az időjárás sajnos elmosta az összes esküvő előtti időpontjainkat. Így a 2022 májusában a szűk körben megrendezésre kerülő polgári esküvőt követő hétvégén Renátó újra lencsevégre kapta Laurát és Lacit. No, de ez sem ment olyan egyszerűen, mint azt hittük!

Ahhoz, hogy egyedi, sőt mi több szép képek készülhessenek jegyes- és kreatív fotózás során a legfontosabb tényezők, hogy

Ez a két dolog sava-borsa mindennek (és persze ezt még megspékeli a fotós látásmódja és kreativitása).

Lauráékkal, amikor a jegyes fotózás részleteit elkezdtük egyeztetni rengeteg helyszín ötletet feldobtunk az asztalra, melyből ők a legmerészebb helyszínre tették le a voksukat, a Váci Látó-hegyre.

A fotózás napján az idő csodálatos volt, tiszta égbolt fogadott minket, így már érkezésünk előtt tudtuk, hogy gyönyörű naplementénk lesz. Viszont a találkozópontot már nem tudtuk megközelíteni, mert a hegyen épp rally verseny zajlott. Így gyors újra tervezés indult. Vajon most mi tévők legyünk? Szerencsére időben találkoztunk, délután 16.30-kor, míg a naplemente pedig 19.30-kor volt. Lauráék ennek tudatában azt a döntést hozták, hogy ha már kétszer az eső miatt elmaradt a jegyes fotózás, illetve a mai napon eljöttünk a helyszínre, akkor közelítsük meg a hegycsúcsot egy másik túraútvonalon. Így lett, hogy az eredetileg 30 perces kis „túránk” csaknem 2 óra volt. De a naplementét elcsíptük és volt egy jó kis alapozó feelingünk is a fotózáshoz. A hegyről naplemente után indultunk le, ezért telefonjaink lámpájával megvilágított erdőn keresztül értünk a kiindulási pontunkhoz, de helyszín, a táj gyönyörűsége, egy remek pár megismerése és a naplemente szépsége minden „plusz melót” feledtetett!

Renátó eddigi fotózásai alatt kijelenthetjük, hogy ez volt a legkalandosabb. De mit is nyertünk vele?!

Miért csak ezzel a két képpel tudjuk megmutatni Nektek a jegyes fotózás ámulatba ejtő helyszínét? Mert Laura és Laci külön kérése volt, hogy ők titokzatosak szeretnének maradni.